• header-add
logo

Arjan van Arendonk: Color My Day

23 mei - 28 juni 2020

Anouk van Tetering
AnoukArt

Ria Nieswaag
Ria Nieswaag
Bron: De Galerie Den Haag | 24jun20

MEET & GREET: AnoukArt & Ria Nieswaag

In het weekend van 4 en 5 juli zijn maar liefst 10 nieuwe werken van Anouk van Tetering te zien bij De Galerie Den Haag! Met haar nieuwe serie "Oxygen Collection" brengt ze een ode aan zuurstof, het element dat het leven op aarde mogelijk maakt.

De kunstwerken zijn ingelijst achter ambachtelijk handgeblazen glas met luchtbelletjes, wat speciaal voor haar geblazen is. Voor elk kunstwerk een vleugje aanwezigheid en aandacht. De ziel van het glas zit hem in de bubbels. Met deze duurzame vernieuwende werken vervagen de grenzen tussen kunst en design nog een beetje meer.

Op zaterdag 4 juli tussen 13.00 en 16.00 uur organiseren we een MEET & GREET met Anouk zodat ze u alles kan vertellen over haar nieuwe werken.

RSVP is wenselijk!

Bekijk op onze website alvast de nieuwe collectie van AnoukArt.

______________________________________

Op zondag 5 juli proosten wij op de 70e verjaardag van kunstenares Ria Nieswaag. Zij zal haar allernieuwste werk van 'Four Seasons' bij ons in De Galerie Den Haag presenteren. Samen willen wij graag het glas heffen.

Wilt u daarbij zijn?
Reserveer nu 13:00 - 17:00 uur

In onze 1,5 meter samenleving is het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en de mogelijkheid heeft om de kunstenares te spreken. Daarom hebben we ervoor gekozen dat u een uur kunt reserveren om binnen te lopen.
We kunnen ongeveer 16 personen ontvangen per keer.

Kunt u er niet bij zijn?
Geen zorgen de kunstwerken zullen nog meerdere weken geƫxposeerd worden.

Heeft u vragen?
Bel ons: 070 392 08 13 of app ons: 06 15 43 18 87

info@degaleriedenhaag.nl
www.degaleriedenhaag.nl