• header-add
logo

De Hoge Regentesse

De Hoge Regentesse
De Hoge Regentesse | Beeld HD architecten | 21jan19

Start bouw appartementencomplex De Hoge Regentesse in Den Haag

De bouw van het appartementencomplex De Hoge Regentesse is gestart. Het ASR Dutch Core Residential Fund, het woonfonds van a.s.r. real estate, wordt eigenaar van de 128 appartementen, 102 parkeerplaatsen en drie commerciële ruimtes van in totaal bijna 300 m2. De woontoren van 76 meter hoog wordt met zijn hoogte, solitaire ligging en aansprekende architectuur een echte eyecatcher aan de zuidkant van het Haagse centrum. Naar verwachting wordt het project begin 2021 opgeleverd. De verhuur van de appartementen start eind 2019.

Lees verder: www.asrrealestate.nl

De Hoge Regentesse
De Hoge Regentesse | Beeld HD architecten | 28jan19

Bouwstart De Hoge Regentesse in Den Haag

In Den Haag is de bouw gestart van De Hoge Regentesse, een ontwerp van HD architecten. Het appartementencomplex van 76 meter komt aan Monstersestraat en Loosduinsekade, dicht bij het centrum. Naar verwachting wordt het project begin 2021 opgeleverd.

De woontoren met 23 etages met 128 appartementen, 102 parkeerplaatsen en drie commerciële ruimtes wordt voorzien van een WKO-systeem om de woningen op een duurzame manier te verwarmen en te koelen. De woningen zijn tussen de 69 en 95 m2 groot en beschikken over twee of drie slaapkamers. De ruime buitenruimten (6 m² en groter) zijn zo gesitueerd dat elke woning een panoramische oriëntatie heeft met een tweezijdig uitzicht over Scheveningen, het centrum van Den Haag, Spuiforum of Rijswijk. Alle woningen hebben een separate berging.
Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een scootmobielruimte aanwezig.

Lees verder: www.dearchitect.nl

Bouw "wolkenkrabber" in Transvaal

Op de hoek van de Monstersestraat-Loosduinsekade-Uitenhagestraat verrijst het hoogste gebouw (72 meter) van het Transvaalkwartier, in opdracht van de HD Groep bouwt Van Wijnen deze woontoren.

De toren krijgt 23 etages en bestaat uit 128 appartementen, een bovengrondse parkeergarage en een naastgelegen commerciële ruimte van 3.000 m²
Alle appartementen krijgen een buitenruimte van 6 m² en groter.

Alleen is het een gemiste kans om het gebouw een naam te geven die beter aansluit bij de wijken Schilderswijk en Transvaalkwartier nu heeft de toren de naam gekregen "De Hoge Regentesse" dat is het wijk aan de overzijde van de Loosduinskade/Loosduinseweg.

Volgens de gemeentelijke wijkindeling komt de woontoren in het Schilderswijk te staan.

www.hdgroep.nl
www.vanwijnen.nl
ASR Dutch Core Residential Fund
Remon, warmte-koude-opslag
www.cobouw.nl
www.skyscrapercity.com
De eerste foto's: 23 oktober 2018